Aanbod

Je denkt na of coaching iets voor je kan zijn. Mogelijk merk je dat de dingen niet lekker lopen in je leven. Je werk, je relatie, je dagelijkse leven, je sport, alles heeft effect op je welzijn en balans.

Bekijk hieronder het aanbod voor coaching.

We zijn een balans van relatie, gezondheid en werk en ik vind ook je eigen persoonlijkheid. Als er één aspect uit balans is, is dit een uitdaging. Zijn er meerdere uit balans is dit iets om serieus naar te kijken. De coaching bij Stroming en Groei is gericht om balans weer te herstellen.

Merk je dat je uit balans bent en zou je dit graag anders zien? Ik help je graag de balans weer terug te vinden. Hier onder vind je het programma wat het beste bij je past.

Een telefonische intake is altijd gratis en vrijblijvend. Neem dus gerust contact op om te horen hoe het programma je verder kan helpen.

Stroming door Groei

Verlang jij naar je beste leven?

Wil je graag je beste zelf laten zien?

Ben je hoogsensitief (HSP) en wil je dit inzetten als kracht?

Ben je klaar met onzekerheid, stress, laag zelfbeeld, mensen die over je grenzen heen lopen, niet gehoord en gezien worden?

Ben je klaar met de zwaarte in je leven? Die eeuwige interne strijd die je lijkt te moeten leveren om dingen voor elkaar te krijgen?

Is het tijd om te leven met zelfvertrouwen, rust, weten wie je werkelijk bent, gehoord en gezien worden zodat mensen je grenzen respecteren?

Tijd om het leven lichter te voelen?

Ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling? Ben je toe aan persoonlijk leiderschap?

Wil je investeren in jezelf zodat je je krachtiger voelt?

In het programma Stroming door Groei kijken we samen heel bewust (en onbewust) naar je eigen wensen en mogelijkheden. Wat heb je nodig om je beste leven te kunnen leven? Hoe reken je af met die eeuwige onzekerheid? Hoe zet je jezelf krachtiger neer en bewaak je je grenzen?

We werken onder andere met de methode PSYCH-K®.

PSYCH-K® is een krachtige methode waarmee de stress en belemmerende overtuigingen omgezet worden in rust, (zelf)vertrouwen, kracht, vrijheid, en alles wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

PSYCH-K® is een methode die eenvoudig zelf te leren is. Je volgt hiervoor de Basis workshop bij Paula van der Werff (www.dewerf.net).

Wil je weten of dit echt bij je past? Maak dan een afspraak voor een Introductiesessie.

In de Introductiesessie breng je zelf een thema in van iets waar je in je leven tegenaan loopt en wat jou belemmert om je beste leven te leven.

In deze Introductiesessie ervaar je in elk geval de twee balansen die je in de Basic Workshop zelf leert.
Op deze manier krijg je een goed beeld van wat PSYCH-K® inhoudt en hoe het op meerdere vlakken van je leven een positief effect heeft.

Weet je, of heb je een vermoeden, dat je een Alleengeboren Tweeling (of -meerling) bent? Dit traject is prachtig om trauma, verdriet, rouw om te zetten in vertrouwen, rust en vrede met jezelf.

Samengevat heeft Psych-K en Gerdien als een fantastische facilitator, mij geholpen meer mezelf te worden en durven zijn. Ik zou iedereen gunnen dit ook te ervaren.

Theo Kremer

Loopbaantraject

Loop je rond met de vraag ‘welke baan past nu werkelijk bij mij’?

Merk je dat er nog zoveel in je zit wat er nu niet uitkomt?

Welke talenten en competenties heb je en hoe zet je deze goed in?

Wil je weten wat voor jou werk met zingeving is?

Ben, of denk je dat je hoogsensitief bent? En wil je graag ontdekken hoe je de prikkels op het werk beter kunt handelen?

Heb je vragen waarom dat leuke werk waar je ooit aan begonnen was, nu niet meer fijn voelt?

Je werk kost je energie in plaats van dat het je energie oplevert.

Of heb je een andere loopbaanvraag?

In het Loopbaantraject gaan we kijken waar je nu bent en waar je heen wilt. Hoe je je kwaliteiten zo inzet dat je werk gaat doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Op die manier geeft werk je energie.

Door het traject bij Gerdien durf ik nu te solliciteren naar andere banen. Doordat ik nu weet welke kwaliteiten ik heb, weet ik ook welk werk bij me zal passen. 

Sanne

Artistic Succes

Artistic Succes is mentale coaching voor sporters en trainers/coaches in een jurysport. Een artistieke sport.

Je bent klaar met die faalangst, prestatiestress, en onzekerheid.

Je wilt het beste uit je sportprestaties halen.

Het programma ‘Artistic Succes’ is er voor jou. Samen kijken we naar die faalangst, die prestatiestress en onzekerheid. Welke gedachten zitten hieronder? Welke (ongezonde) zenuwen?

Je gaat dit direct omzetten in succesvolle gedachten en merkt dat je met meer vertrouwen richting trainingen en vooral wedstrijden gaat.

Met Artistic Succes haal je het beste uit jezelf en je sportprestaties.

Vaak zitten in jurysporten mensen die hoogsensitief zijn. Ben jij dit (misschien) ook? Dan is juist dit unieke programma van Artistic Succes voor jou!

Ik ga veel rustiger de wedstrijden in. En ben ook niet zo verlegen meer voor de jury. Ik durf ze nu aan te kijken!

Danni