, , ,

PSYCH-K® transformeert onzekerheid naar zelfvertrouwen.

Soms ben je zelf je eigen beste klant. Dat klinkt wat raar maar is wel waar. Dat gebeurt in veel bedrijven. Zelf ben je ooit ergens tegenaan gelopen, in mijn geval was dat onzekerheid, en je wilt een oplossing omdat je dat toen niet vond en zelf uit moest vinden.
Ik zocht zelfvertrouwen. En vond dat in mijzelf terug door het gebruik van PSYCH-K® En daarom beginnen mensen een bedrijf of praktijk omdat ze om hen heen herkennen dat meer mensen dezelfde vraag hebben. En behoefte hadden aan een goede oplossing die jij kunt bieden.

In mijn praktijk komen veel cliënten met een van de eerste zinnen: “ik voel me onzeker” of “ik ben onzeker, ik zou me graag meer zelfverzekerd willen voelen”.
En dat begrijp ik. Ik was vroeger ook erg onzeker. Wat ik een naar gevoel vond. Om mij heen leek ‘iedereen’ wel te weten wat ze wilden en een duidelijke richting te hebben. Maar ik niet.

Later bleek natuurlijk dat ze helemaal niet zo zeker waren van zichzelf. Vele twijfels hadden.

Richting geven

Wat doe je hier aan? Hoe wordt je meer zeker? En hoe geef je richting aan je leven?

Na een zoektocht langs psychologen kwam ik bij toeval in aanraking met de methode PSYCH-K®. Wat ik daarvan merkte de eerste sessie al was dat je echt met de overtuigingen (ik ben onzeker) aan het werk gaat. Deze werd op een krachtige en effectieve wijze omgezet in ‘ik weet wie ik ben’. De ontspanning en vertrouwen die ik daarna voelde was zo fijn.

Dat is ook wat cliënten beschrijven na een transformatieproces: rust, vertrouwen en kracht. Het gevoel dat dingen die je graag wilt haalbaar zijn.

Marloes beschrijft: “Ik voel me nu meer mijzelf. Ik heb meer rust in mijn hoofd. De druk die ik letterlijk op mijn schouders voelde is weggegaan en niet meer terug gekomen”.

Wat is PSYCH-K® dan?

PSYCH-K® is een effectieve methode waarbij negatieve gedachten (over jezelf) worden omgezet, in een mindset dat vertrouwen, rust en kracht geeft.
Dit is een blijvend effect.

Wanneer mensen PSYCH-K® willen ervaren kan dat in persoonlijke sessies of je kunt de methode zelf leren. Via www.psych-k.com vind je gecertificeerde instructeurs bij waarbij je de workshops kunt volgen om het zelf te leren.

PSYCH-K® is niet te leren uit een boek of video training. Het is een uitgebalanceerd protocol wat je volgt en juist daardoor zo krachtig. Een online training of boek geeft het risico op eigen mis-interpretatie waardoor de processen niet werken en er teleurstelling ontstaat.
En mensen willen echt geholpen worden.

Persoonlijke sessies kan bij gecertificeerde facilitatoren. Zij hebben de kennis en ervaring via workshops en training opgedaan en kunnen op de juiste wijze je bijstaan bij de vragen en onzekerheden die je hebt.

Zelfverzekerdheid.

Als mensen PSYCH-K® ontdekken en sessies gevolgd hebben hoor je vaak in de omgeving ‘je bent zo veranderd. Meer zelfverzekerd geworden’. En dat is waar. Hoewel ik vaak zeg “ik ben niet veranderd, ik ben meer bij mijzelf gekomen”. Mijn echte ik die ik altijd heb ervaren mag nu eindelijk zich laten zien.

Verhaal van Myrthe:

Myrthe kwam de eerste keer bij me. Ze had mijn E-boek ‘HSP in de Jungle’ en ‘Stress loslaten met PSYCH-K®’ gelezen in de videotraining gevolgd. En daarom het gevoel dat PSYCH-K en ik haar verder konden helpen. Ze ging zitten en het eerste wat ze zei was dat mensen zo hard zijn. Wat bedoel je daarmee, vroeg ik. Ze vertelde dat ze een buurvrouw in haar appartementen complex had gesproken die had gezegd dat Myrthe wel ‘iets in de tuin van het complex kon doen omdat ze nu toch al zo lang thuis zat (Myrthe zat thuis omdat ze overbelast was en een chronische moeheid)’. Dit raakte Myrthe enorm. Niet het feit dat ze in de tuin aan de gang ‘moest’, maar het feit dat die buurvrouw dit zo hard tegen haar zei.

We kwamen er samen achter dat het voornamelijk te maken had met hoe Myrthe zelf keek tegen het feit dat ze thuis zat. Ze voelde zich onzeker om weer wat te gaan doen want dat kon weer mis gaan. Ze was ook bang voor haar vermoeidheid. Alles kostte zoveel energie.

Myrthe is een hoogsensitief persoon (HSP) en daardoor merkt dat ze meer prikkels te verwerken heeft in de dagelijkse dingen die gebeuren dan mensen die niet hoogsensitief zijn.
Ook weet ze dat wanneer je HSP bent, je langer tijd nodig hebt om alle prikkels om je heen te verwerken.

HSP is een eigenschap die ze bij zich draagt. Net als één of de vijf mensen om ons heen. Zelf ben ik ook HSP.

PSYCH-K, HSP en zelfverzekerdheid.

Door de sessies PSYCH-K® waarin Myrthe aan de slag ging met kijken naar wat ze nodig had kreeg ze rust en vertrouwen in zichzelf. Ze voelde zich krachtig.
Overtuigingen zoals: “ik ben niet goed genoeg”, “ik ben altijd te moe om iets te ondernemen” werden aangepakt en omgezet in “ik ben het waard om mijzelf te zijn”, “ik heb energie om de dingen te doen waar ik energie van krijg”.

Myrthe heeft 5 sessies bij mij gevolgd waarin we ook naar fundamentele overtuigingen hebben gekeken die thema’s hebben zoals vertrouwen, liefde en wilskracht.

Het resultaat

4 weken na ons laatste contact sprak ik haar weer. En ze vertelde met een grote lach in haar stem dat het heel goed ging. Ze was een opleiding aan het doen wat ze heel leuk vond en ze was 2x 4 uur per week weer aan het werk. Ze had het zelfvertrouwen gehad om met haar werkgever te praten over de inhoud van haar functie en daar een verandering in te brengen waardoor het beter bij haar paste. Nu kreeg ze meer energie van haar werk in plaats van dat het zoveel energie kostte.

Ze neemt veel tijd om te rusten, omdat ze merkt dat ze op die manier wel volhoud wat ze graag wil doen. Myrthe voelde zich dankbaar en gaat met vertrouwen verder in wat ze doet.

Worstel jij net als Myrthe met onzekerheid? Wil je je graag met meer zelfverzekerdheid door het leven gaan? Overtuigend keuzes maken in plaats van besluiteloosheid?
En ben je benieuwd hoe PSYCH-K® je kan helpen?

Klik hier er vul het contactformulier in. Ik neem dan contact met je op.

HSP-in-de-Jungle

Heb je mijn nieuwe E-boek: ‘HSP in de Jungle’ al gedownload? Doe dat nu hier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *